Kérdése van? Hívjon minket vagy írjon nekünk! 06706056922

Akvarisztikai vízlágyító Medium 50GPD 190L/nap
Akvarisztikai vízlágyító Medium 50GPD 190L/nap
35 990 Ft
ÚJ

Akvarisztikai vízlágyító Medium 50GPD 190L/nap

RÉSZLETES LEÍRÁS
AquaRist Medium RO egy kifejezetten akvarista célra készített, fordított ozmózis elvén működő, vízlágyító- és víztisztító készülékünk.

Használatával könnyedén előállíthatunk teljesen lágy, klórtól és vegyszerektől mentes vizet a kedvenc halaink, garnéláink vagy növényeink számára.

A készülék összeállításánál csak minőségi alkatrészeket és szűrőket használunk! A membrán és a szűrőbetétek is élelmiszeripari minőségűek. Ezenkívül figyelembe vesszük a későbbi rendszer fejlesztés és módosítás lehetőségeit. Ezáltal bármikor kiegészíthető további szűrőbetétekkel, nagyobb kapacitású membránnal (200 GPD-ig) vagy akár nyomásfokozó szivattyúval!

A kész "ozmóvíz" tulajdonságai:

Minden szennyeződéstől mentes (hatásfok: 97-99,9%)
Oldott anyag tartalom mértéke: 10-30 ppm - TDS - Total Disolved Solids
Vízkeménység: 0-4 nk° vagy GH (összkeménység)
A berendezés hatásfoka - teljesítménye függ a kezelendő víz minőségétől, keménységétől, pH értékétől és a bejövő víznyomástól.

Üzembe helyezés:

Az akváriumi RO készülék használata egyszerű, de a legjobb hatásfok elérése, és a gondtalan üzemeltetés érdekében pár dologra érdemes oda figyelni.

1. Az új membrán egy légmentesen zárt csomagolásban található. Kibontásnál és a membránházba való behelyezésnél ügyeljünk arra, hogy steril maradjon, a kék színű oldalát ne érintsük meg szabad kézzel.

2. Első használatkor vagy szűrőcsere esetén át kell mosatni a rendszert. Ezt a legegyszerűbben úgy tehetjük meg, hogy a manuális áramlásszabályzót (öblítőszelepet) teljesen nyitott állásra állítjuk, majd 5 percig folyamatosan engedjuk a vizet. Igy, az aktívszén szűrőbetétben található felesleges szénpor sikeresen távozik a technikai víz elfolyó ágon, anélkül, hogy feleslegesen terhelné a membránt.

Karbantartás:

Az előszűrők cseréjét legkésőbb évente javasoljuk. A membrán élettartama 3-5 év. A csere intervallumok függnek a használat mértékétől és a kezelendő víz minőségétől.

Mechanikai előszűrő: ---> 5 mikronos PP szűrőbetét 10"
Aktívszén szűrő: ---> BLOCK aktívszenes szűrőbetét 10"
Membrán: ---> 75 GPD RO membrán
35 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 800 Ft
Adatok
Cikkszám:
RO285M