Kérd a csomagodat Budapesten a 13. kerületi raktárunkba és vedd át akár már a rendelés napján!

Kérdése van? Hívjon minket vagy írjon nekünk! 06706056922

NEMOLIGHT LED VILÁGÍTÁS 80 CM (54W)
NEMOLIGHT LED VILÁGÍTÁS 80 CM (54W)
102 900 Ft

NEMOLIGHT LED VILÁGÍTÁS 80 CM (54W)

86-100 cm akváriumméretig ajánlott!

A NemoLight LED világítás megtestesíti az ideális egyensúlyt a teljesítmény és a szemet gyönyörködtető külső látvány között. A vékony alumínium ház, a kiforrott konstrukciójából adódóan kiválóan elvezeti a nagy teljesítményű LED-ek által termelt hőt, anélkül hogy szükségessé vált volna zajos ventilátorokat beépíteni a világításba. A lámpa vastagsága mindössze 12mm, ezzel válik a NemoLight elegánssá és szinte láthatatlanná az akvárium felett. Mindemellett, és ami a legfontosabb, hogy a szép külső kinézet mellett ez a világítás kiváló színspektrummal rendelkezik virágállataink fotoszintézise szempontjából és gyönyörűen kiemeli azok színét. A NemoLight sok, a piacon kapható világításhoz képest kisebb teljesítménnyel rendelkezik, mivel nagyon jellemző az, hogy ezen lámpák maximális teljesítményének csak a töredékét használják ki az akváriumtulajdonosok, ezért feleslegesen költenek rájuk a NemoLight árához képest akár többszörös pénz. Éppen ezért született meg az az ötlet, hogy megtervezzük és elkészítsük Önnek azt a világítást, ami az aranyközéputat jelenti a rendkívül drága nagy teljesítményű lámpák, és azon világítások között melyek sem színspekrumban, sem pedig fényerősségben nem említhetők egy lapon a NemoLight-al. Így valósult meg egy rendkívül kedvező árú és mindemellett a korallok, anemónák és más gerinctelenek számára kiváló fényviszonyokat biztosító világítás. A négy különböző színű LED dióda jól lefedi a virágállatok fotoszintéziséhez szükséges színspektrumot.

A NemoLight vezérlője egyszerű, ergonómikus, mégis kiválóan alkalmas arra, hogy úgy programozzuk be a lámpát, ahogy az számunkra a legmegfelelőbb. Könnyen beállítható napfelkelte, naplemente és holdfény szimuláció is. Aki szeretné, akár napközben beiktathat egy felhős időszakot is, elkerülve ezzel a korallokban szuperoxidáció káros hatásait vagy a virágállatok „megégetését. Ideális megoldás van a kezében, amely teljes mértékben testre szabható és ellenőrizhető, és beállítható úgy, hogy a halak, növények vagy korallok legszebb színeit hozzák ki.

A lámpatestet a legkönnyebben a csomagolásban mellékelt kihúzható és állítható lábakkal tudjuk az akvárium fölé rögzíteni. Opcionálisan rendelhetünk függesztő készletet is, ha arra van szükségünk.

Tulajdonságok:
- Alumínium ház a megfelelő hőleadáshoz
- Mindössze 12 mm vastag
- Kiváló minőségű, nagy teljesítményű LED-ek
- Beépített vezérlő, mellyel 1%-os pontossággal beállítható a kívánt fényerősség
- Csendes, ventilátor nélküli világítás, szép külső
- Beállítható felhősödés
- Érintésvédelmileg biztonságos, mivel 24V törpefeszültséggel működik
- Kihúzható lábaival könnyen felhelyezhető különböző méretű akváriumokra
- 1 év garancia
102 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 5 145 Ft
Adatok
Cikkszám:
NMO80
Tömeg:
5 kg/db