Kérdése van? Hívjon minket vagy írjon nekünk! 06706056922

Photon 48-V2 Pro LED világítás (120 cm)
Photon 48-V2 Pro LED világítás (120 cm)
399 990 Ft
ÚJ

Photon 48-V2 Pro LED világítás (120 cm)

A Photon V2 Pro LED világítás a régóta várt Reef Nexus okostelefonos alkalmazást használja a nagyon magas szintű vezérlés megvalósítása érdekében. A Reef Nexus alkalmazás teljes felhőalapú vezeték nélküli vezérlést tesz lehetővé. A Reef Nexus alkalmazás leegyszerűsíti a programozást, és lehetővé teszi, hogy számos előre beállított és felhasználó által létrehozott program közül válasszon, valamint saját egyéni programokat tervezzen.

A Reef Nexus alkalmazás számos új vezérlési lehetőséggel bővül, és folyamatosan frissül új funkciókkal. Az egyik fő fejlesztés a rendkívül sima gradiens felfutás. Fénye automatikusan és fokozatosan világosodik, vagy sötétedik el, akárcsak a természetes napkelte és napnyugta. A beépített 28 napos holdfény ciklus automatikusan növeli és csökkenti a holdfény intenzitását az aktuális holdfázis alapján.

Több Photon V2 Prot összekapcsolhat ugyanabban a programcsoportban, vagy külön-külön is futtathatja őket. Így több Photon V2 Pro futtatása gyerekjáték.

A Reef Nexus alkalmazás teljes mértékben felhő alapú. Miután csatlakozott otthona WiFi-s Routeréhez, a világ bármely pontjáról vezérelheti Photon V2 Pro készülékét, ahol csatlakozik az internethez.

A Photon V2 Pro egyben a ReefBreeders első olyan terméke, amely együttműködik a Coral Restoration Foundation™ szervezettel, hogy segítsen helyreállítani a Floridai Korallzátonyt, a világ harmadik legnagyobb korallzátonyát. Minden Photon V2 Pro 10 dollárral járul hozzá közvetlenül a CRF™-hez az Ön nevében.

A Photon V2 Pro 5 wattos Cree XT-Es, valamint 3 wattos Cree, Semi és Osram diódákat használ. 6 színcsatorna van, így minden színt pontosan szabályozhat.

A Photon V2 Pro színelrendezése sok-sok éves koraltartáson, kutatáson, valamint szakértőkkel és neves hobbistákkalkkal folytatott konzultáción alapul a LED-világítás és a korallok témakörében. Mind a klorofillt, mind a járulékos fehérjéket célozzuk meg a korallszövetekben, amelyek elősegítik a növekedést és a legszebb színeket. Ha már rendelkezik régebbi Evergrow/Semigrow világítással, a Reef Nexus integrációs készletünkkel könnyedén frissíthet a legújabbra és a legjobbra.

Mindegyik lámpa vékony, 100%-ban extrudált alumínium hűtőbordából készül, amely robusztus és tartós, ellentétben a legtöbb versenytárs által használt műanyag házzal. Mindegyik lámpa állítható akváriumrögzítő lábakkal, valamint a standard függesztőkészlettel rendelkezik. Alternatív megoldásként használhatja a lámpa tetején lévő sínt és az abba helyezett mozgatható csavarokat, szinte korlátlan felszerelési konfigurációkhoz. Mindent tartalmaz, amire szüksége van a lámpa felakasztásához/felszereléséhez – a legtöbb akváriumhoz nincs szükség más extrákra.

A Photon V2 Pro hűtése csendes, hőmérséklet-szabályozott ventilátorokkal történik. A levegő a hűtőbordán mozog, és soha nem érintkezik a belső elektronikával, így minden alkatrészt hidegen és szárazon tart.

Az új Photon V2 Pro egy 2,4 GHz-es vezeték nélküli chipet tartalmaz, amelyet a Reef Nexus alkalmazásunkhoz való csatlakozásra terveztek.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy WiFi-s routerre van szükség 2,4 GHz-es jellel és internetkapcsolattal.


méretek:
47.5" x 8.5" x 1"

LED-ek száma:
88 x 5watt és 3watt LED-ek

Optika:
100 fokos szögben sugárzó lencsék

Vezérlés:
6 vezérlőcsatorna, teljes napfelkelte, naplemente és holdfázis vezérlés, Reef Nexus alkalmazás iOS/Android rendszeren

Tartozékok a csomagban:
Állítható mennyezeti függeszték készlet, használati útmutató, tápegység, akváriumrögzítő lábak

Teljesítmény:
240W, 90-240V AC bemenet, 48V 5.2A DC tápegység
399 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 000 Ft
Adatok
Cikkszám:
PHT120